Suntem un partener de incredere si pe termen lung pentru toate serviciile de specialitate care vizeaza mai multe domenii:

  • Demolari,
  • reciclarea materialelor
  • ecologizare
  • terasamente si stabilizari
  • inchiriere utilaje

“Activitatile care sunt desfasurate in companii implica mai multe procese, o echipa de specialisti si etape diferite de lucru, iar noi avem toate resursele umane si echipamentele necesare pentru a implementa rapid fiecare proiect.

Ne-am propus de la inceput sa ne dezvoltam pe baza unor seturi de valori si principii puternice. Avem ca obiectiv responsabilitatea sociala si protejarea valorilor si principiilor noastre. De asemenea, inca de la inceput ne derulam afacerea intr-un mod responsabil, fara sa ne abatem

de la valorile noastre de baza.

Cel mai important obiectiv este de a ne transforma intr-un voce importanta pe piata demolarilor, constructiilor si ecologizarilor. Avem dotarile tehnice necesare si personal pregatit care asigura calitatea si rapiditatea tuturor lucrarilor pe care le implementam. Societatea noastra ofera un parc cu numeroase utilaje moderne, folosite in activitatile de constructii si demolare, astfel incat sa ne putem implica atat in proiecte mici cat si in proiecte de mare avengura.”

MACOVEI GHERORGHE,

MANAGER MACOCRYS SRL

 

macocrys 1

De ce sa apelati la noi?

Avem o vasta experienta in mai multe domenii: demolari, inchirieri echipamente, constructii si ecologizari.

Oferim echipamente de ultima generatie pentru inchiriere

Preluam inclusiv proiecte complexe si dificil de implementat, datorita calitatii dotarilor si echipamentelor tehnice dar si datorita resurselor umane care sunt implicate in aceste proiecte.

inchiriere echipamente demolari

Parteneri de incredere

Colaboram cu parteneri de incredere din toate domeniile conexe demolarilor si colectarii deseurilor astfel incat sa iti putem oferi servicii moderne, special adaptate si personalizate, pentru ca proiectul tau sa fie finalizat cu succes, in timp record.

Trimite solicitare de oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a cere o oferta de pret personalizata. Consultantii nostri vor raspunde rapid.